Teen kotien, työpaikkojen puhdistuksia, joissa kodin energiat muutetaan positiivisiksi, poistetaan negatiivisia jäänteitä, piirtyneitä jälkiä edellisten asukkaiden jäljiltä, maaperästä. Tuodaan kotiin rakkauden, valon ja rauhan ilmapiiri. Huoneisiin voidaan luoda tunnelma, esim. määrätynlainen  energia erikseen vaikka joka huoneeseen, energiat jotka parantavat esim. parisuhdetta, voidaan laittaa esim. ruusukvartsin energia lempituoliisi, tehdä energeettisiä asioita, jotka pitävät ulkopuolisen negatiivisuuden kodin ulkopuolella sekä systeemejä, jotka koko ajan automaattisesti puhdistavat kotia. Erilaisia energeettisä kristalleja voidaan myös laittaa kotiin. Myös energeettinen Feng Shui kuuluu kodinpuhdistukseen.

Mikäli haluat soittimiisi puhdistuksen ja energisoinnin, niin myös se on mahdollista. Tämän jälkeen soittimen ääni muuttuu perustavanlaatuisesti, se soi puhtaasti, jumalallisesti. 

Jos Sinulla on kysymyksiä mitä kaikkea voi kodinpuhdistuksissa tehdä, niin otappa yhteyttä, yhteystiedot löydät etusivulta.  Teen hoitoja ja kodinpuhdistuksia koko Suomen alueella.