Intialainen päähieronta vapauttaa verenkiertoa pään, niskan, hartioiden ja käsivarsien seudulla. Hapen ja ravinteiden vaikutus paranee ja kuona-aineiden poistuminen tehostuu tällä stressin kuormittamalla kehon alueella. Lihas- ja hermokudosten rentoutuessa lihasjännitys pienenee ja liikkuvuus lisääntyy. Tämä voi helpottaa erilaisia kiputiloja kuten jännityspäänsärkyä. Vaikutukset esim. päänsäryn hoidossa näkyvätkin usein jo 1-2 hoitokerran aikana. Yleisesti jännitystilojen purkamiseen suositellaan 4-7 kerran hoitosarjaa, alkuun viikon välein, myöhemmät hoitokerrat esim. 1-2 kuukauden välein.

Pään hierominen vahvistaa hiuspohjan verenkiertoa nopeuttaen solujen uusiutumiskykyä ja edistäen tervettä hiustenkasvua. Silmien alueen verenkierron aktivoituminen puolestaan rentouttaa ja rauhoittaa silmien lihaksistoa kirkastaen katsetta ja vähentäen niiden väsymistä. Vilkastunut verenkierto kuljettaa aivoille happea. Se
parantaa keskittymistä ja selkeyttää ajattelua sekä helpottaa
                                                         henkistä väsymystä.

                                                         Hoito on hyvin lempeää ja rentouttavaa ja hoito tapahtuu selkänojallisessa tuolissa istuen. Hoidon alussa hierotaan klassista hierontaa kevyemmillä, rentoutumiseen kutsuvilla otteilla hartiat ja olkavarret, jonka jälkeen siirrytään niskan alueen hoitoon pehmeillä hierovilla liikkeillä. Pään alueen hoito käsittää monipuolisen hoitosarjan, joka hyödyntää edelleen rentoutumisen rytmiä. Hoidon aikana hoidettavalla on lupa olla puhumatta ja hoitajakin hiljenee kunnioittamaan tätä mahdollisuutta hyvän olon kokemukseen. Hoidon päätteeksi hierotaan vielä korvat ja hoito päättyy tasapainottavaan kasvojen painelu- ja sivelytekniikkaan.

Anna itsellesi hetki aikaa ja tule nauttimaan hoidosta!