Energiahoidoilla tuetaan ja hoidetaan kehon omaa puhdistumista ja parantumista sekä tietoisuuden kasvua, henkistä heräämistä. Hoidoissa voimme hoitaa karmisia, emotionaalisia (tunnepuoli), mentaalisia tai fyysisiä asioita ja jokainen hoito vie lähemmäksi heräämistä ja oivaltamista siitä "kuka minä olen".

Hoidot energisoivat, rauhoittavat, rentouttavat ja auttavat näkemään ja selvittämään oman elämän ongelmia. Hoidoissa voidaan hoitaa fyysisellä tasolla olevia olevia sairauksia, kiputiloja, jännityksiä sekä myös henkisellä ja tunnepuolella olevia ongelmia. Kaikilla asioilla ja energioilla on oma värähtelynsä ja niitä apuna käyttäen voimme vapautua ongelmistamme ja alkaa oivaltamaan Itsen, sen mitä todella olemme, Valoa ja Rakkautta. Työskennellessämme itsemme kanssa vanhat ajatus- ja käyttäytymismallit alkava pikkuhiljaa murtumaan ja huomaamme olevamme vapaita! Myös ajatuksillamme on suuri merkitys fyysisyyteemme ja hoidoissa myös keskustelun avulla pyritään löytämään niitä lukkiutumia jotka heijastuvat fyysisyyteemme. Hoitotilanteessa käytetään tukena myös ravintoneuvontaa, vitamiini- ja hivenainehoitoja eli hoitotilanteessa katsotaan ihmistä kokonaisuutena, ei vain hoideta yhtä kohtaa, vaan koko ihmistä, koska ihminen on kokonaisuus ja kaikkien osien on kokonaisuudessa toimittava balanssissa saavuttaakseen täydellisen terveyden.  

Hoidoissa käytetään mm. VortexHealing® energioita (korkein MI-taso), (www.vortexhealing,com)

Hoitoja voidaan tehdä myös kaukohoitona muille paikkakunnille sopimuksen mukaisesti.

Energiahoidot eivät ole tarkoitettu korvaamaan lääkärin antamaa hoitoa.


RYHMÄKAUKOHOIDOT:

- 1.2 klo 19 Sydämen avautuminen
- 3.2 klo 10 Sydämen avautuminen

Voit olla kotona tai paikassa missä sillä hetkellä olet, hoidosta tulee palaute sähköpostitse

(ilmoittautuminen sähköpostilla: leppanen.terttu (at) gmail.com tai 044 5308308)

Ryhmäkaukohoidot pyörivät koko ajan, kysäise aikoja tai aiheita.

Mikäli sinulla on toiveita hoitoaikojen ja -aiheiden suhteen, niin laita viestiä ja muodostetaan aihe ryhmälle sopivaksi. Kaukohoidoissa voit olla kotona tai paikassa missä ko. hetkellä olet. Kaukohoidoista tulee hoidon jälkeen palaute sähköpostitse.

Ryhmäkaukohoidon hintana on 20,-


HOITOMEDITAATIO LAHDESSA 4.3.2019

 

HOITOPÄIVIÄ HELSINGISSÄ 2019:

- seuraava hoitopäivä Helsingissä on 13.3.2019