Hermoratahieronta sopii pääsääntöisesti kaikille ja kaikenikäisille, poikkeuksena raskaus ja hiljakkoin tehty leikkaus.

Ääreishermoston tehokuntoutus on tehokasta tukihoitoa perinteisen koululääketieteen rinnalla ja auttaa tehokkaasti saavuttamaan kehon tasapainotilan, jolloin sen on puolustuskykyisempi, ravinteiden imeytyminen paranee, erityselinten toiminta tehostuu ja hormonitoimintaa tasoittuu. Keho elpyy parantamaan itse häiriintynyttä toimintaansa, jolloin vaivat helpottuvat, paraneminen käynnistyy ja uusien vaivojen ilmaantuminen hidastuu tai estyy kokonaan.

Hoidolla pyritään kuntouttamaan ääreishermostoa, elvyttämään kehoa, auttamaan ravintoaineiden imeytymisessä, puhdistamaan elimistöä, tasapainottamaan hormonitoimintaa, hoitamaan lihasvaivat sekä särky- ja kiputilat. Hoito auttaa lihasvaivoista useimpiin kroonisiin sairauksiin sekä särky- ja kiputiloihin kuten päänsärkyyn, niska- ja hartiakipuihin, selkäkipuihin, allergiaan, reumaan, vatsavaivoihin, ruuansulatushäiriöihin, migreeniin, maksavaivoihin, kilpirauhasen toimintahäiriöihin, gyne- ja eturauhasvaivoihin, munuais- ja sydäntauteihin jne. Hoito ei siis ole koskaan vain tietyn vaivan tai osa-alueen hoitoa, vaan kaiken tiedossa olevan huomioon ottavaa hoitoa.

Hoidossa käsitellään koko keho päästä varpaisiin kevyesti sormenpäillä hieroen, painamalla ja pyörittämällä. Hoito on rauhallista ja lempeää, hoidon jälkeen olo on rauhoittunut ja rentoutunut, useat jopa nukahtavat hoidon aikana. Yhden hoitokerran kesto on n. 2-2,5 tuntia ja hoitokertoja suositellaan otettavaksi sarjahoitona, aluksi 5-8 kertaa noin viikon välein ja jatkossa yksilöllisten tarpeiden mukaan.

Hoidot ei ole tarkoitettu korvaamaan lääkärin antamaa hoitoa.

Anna kehollesi aikaa myös lepoon ja tule nauttimaan rentouttavasta hoidosta!